Veelgestelde vragen

Inhoudsopgave:

Wat is Quli?

Wat heb ik aan Quli?

Hoe werkt Quli?

Voor wie is Quli bedoeld?

Wie maken Quli?

Waarom is Quli beter dan andere platforms?

Ik heb problemen met inloggen, wat moet ik doen?

Met welke browsers werkt Quli het best?

 

Wat is Quli?

Quli is een persoonlijk, digitaal zorgplatform. Met advies en tips over gezond leven. Of informatie over een behandeling. Speciale (voorlichtende) games, elektronische coaches en handige apps die ontspannen en zelfstandig leven bevorderen. Quli helpt om voor jezelf te zorgen.

Wat heb ik aan Quli?

Praktische steun is met Quli altijd direct aanwezig. Op je pc, smartphone of tablet. Waar en wanneer je maar wilt, 24/7. Als dat nodig is, kun je chatten met een behandelaar of hulp inroepen. Persoonlijk medische gegevens zijn altijd bij de hand. Voor zorgverleners maakt Quli de interactie met gebruikers binnen en buiten de zorginstelling eenvoudiger.

 

Hoe werkt Quli?

Je meldt je gratis aan op www.quli.nl. Daar krijg je je eigen, beveiligde Quli pagina. Die kan je inrichten met apps uit de Quli appstore.

 

Voor wie is Quli bedoeld?

Quli is voor iedereen, jong en oud. Mensen met een zorgvraag of mensen die mantelzorg nodig hebben. In ieder geval is Quli er voor mensen die zo gezond, zelfstandig en prettig mogelijk willen leven. Quli is er ook voor verzorgers of zorgverleners. Zij kunnen op afstand de vinger aan de pols houden en zijn via Quli toch dichtbij.

 

Wie maken Quli?

Zorginstellingen het Dr. Leo Kannerhuis, Amarant Groep, Pluryn, Dichterbij en ARQ zijn de eigenaren van coöperatie Quli. Zij worden hierin ondersteund door Ordina.

 

Waarom is Quli beter dan andere platforms?

Quli stelt de mens met zijn zorgvragen centraal. En niet de zorginstellingen of zorgverzekeraars. Zorginstellingen kunnen hun apps aanbieden in de Quli appstore. Quli gebruikers kunnen daardoor op één plek nuttige of handige apps vinden die te maken hebben met hun (zorg)vraag. Verzorgers kunnen ook een account aanmaken zodat ze via Quli in contact zijn met hun kind, vriend, buurtgenoot of cliënt.

 

Ik heb problemen met inloggen, wat moet ik doen?

1. Ik kan niet inloggen, gebruikersnaam en/of wachtwoord onbekend

U kunt uw gebruikersnaam of wachtwoord zelf opvragen via de knop 'gebruikersnaam/wachtwoord vergeten'. Deze knop vindt u rechts onder de blauwe knop 'inloggen' in het inlogscherm.

2. Ik heb verbindingsproblemen daardoor is het niet mogelijk in Quli te werken.

Er zijn verschillende opties:
• Probeer het over vijf minuten nogmaals.
• Herstart uw computer probeer het nogmaals.
• Lukt het nog niet om met Quli te werken, neem contact op met de Quli Servicedesk (026-792 0000)

3. Ik ben mijn mobiel kwijt, hoe kan ik alsnog toegang krijgen?

Neem contact op met de Quli Servicedesk. Zij kunnen tijdelijk voor u de SMS authenticatie uitzetten. Daarna kunt u zelf een nieuw nummer invoeren, waarna u de SMS authenticatie weer aan kunt zetten.
 

Met welke browsers werkt Quli het best?

Quli werkt het best met de volgende browsers:
  • Internet Explorer 9 of hoger
  • Mozilla Firefox 8 of hoger
  • Google Chrome
  • Safari