Quli voor verzorgers

Waarom Quli?

Je bent betrokken bij de zorg voor iemand in je directe omgeving. Als ouder, vrijwilliger of begeleider. Met Quli kun je op afstand zijn en toch heel dichtbij. Quli helpt mensen die zorg nodig hebben zo zelfstandig mogelijk te zijn. Quli neemt jou als (mantel)zorger werk uit handen.

Dit doet Quli

Je kind, cliënt of buurtgenoot krijgt een eigen Quli-pagina. Daar kan hij heel eenvoudig contact maken. Via zijn moodbox, chat of beveiligde mail. Hij kan ook hulp of advies vragen aan zijn verzorger of behandelaar. Quli biedt allerlei praktische oplossingen. Die helpen structuur en regelmaat aan te brengen in het dagelijkse leven. De Quli appstore biedt handige apps voor allerlei aandoeningen of zorgvragen.

Samen op Quli

Kan je kind, cliënt of buurtgenoot niet zelf een account aanmaken? Dan kun jij dat voor hem doen. Je maakt eerst een eigen account aan. Daarna maak je een account voor degene die je verzorgt. Als mantelzorger blijf je eigenaar van beide accounts. Je kunt ook een arts of andere zorgverlener uitnodigen mee te kijken.


Zo werkt het

Je meldt je aan bij Quli. Je kiest een login en wachtwoord. Die geven toegang tot de beveiligde Quli-pagina. Daar kun je aangeven dat je een account wilt aanmaken voor iemand anders. Die pagina kun je daarna (samen) inrichten. Je maakt hem op maat met de apps uit de Quli-appstore. Quli is er voor iedereen die zorg nodig heeft.

"Nieuwsgierig? Meld je hier aan"