Quli voor jou

Quli: jij en je gezondheid

Quli is een handige manier om goed voor jezelf te zorgen. Quli geeft informatie over gezond en zelfstandig leven. Handige instructiefilmpjes laten je zien hoe dat kan. In de Quli appstore vind je allerlei apps. Die helpen je de dag in te delen, op tijd medicijnen in te nemen of gezond te leven.

Quli: samen aan je gezondheid werken

In Quli kun je chatten of mailen met mensen die je kunnen helpen met je gezondheid. Zoals familie, vrienden, je begeleider of de dokter.

Quli: je ontmoetingsplek

Op Quli praat je met vrienden, verzorgers of lotgenoten. Waar en wanneer je maar wilt. Veilig en privé. Je kunt je eigen dagboek bijhouden. Of anderen vertellen hoe je je voelt en wat je beleeft.

Quli: je steun in de rug

Quli helpt om je leven gezond in te richten. Of om zelfstandig te blijven. Met praktische hulpmiddelen zoals een agenda, een marktplaats en een forum. Quli geeft een seintje als je medicijnen moet innemen. Of als je naar een afspraak moet. In je Persoonlijk Gezondheids Dossier houd je alle gegevens over je gezondheid bij.

Zo werkt het

Je meldt je aan bij Quli. Je kiest een login en wachtwoord. Die geven toegang tot je beveiligde Quli-pagina. Die pagina kan je zelf inrichten met de apps uit de Quli-appstore. Je kunt kiezen uit apps die bij jou en je zorgvraag passen."Nieuwsgierig? Meld je hier aan"