Quli voor zorgverleners

eHealth maakt zorg toegankelijk en betaalbaar

Mensen moeten steeds meer zelf hun zorg regelen. Met eHealth is het mogelijk om de beste zorg op afstand te bieden. Toegankelijk en betaalbaar. Quli is het nieuwe digitale platform voor wie gezond wil zijn en blijven. Quli is eHealth anno nu.

Zelf de regie

Quli heeft als slogan: zorg voor jezelf. Quli is er voor mensen die zelf hun leven en gezondheid willen regelen. Samen met een sociaal netwerk van vrienden, lotgenoten en zorgverleners. Via Quli vinden zij informatie over hun aandoening en behandeling. Ze delen er ervaringen met andere Quli-gebruikers. En ze hebben er contact met hun zorgverleners.

Zorg op afstand

Zorgverleners kunnen via Quli online hulp bieden aan hun patiënten en hen op afstand volgen. Rechtstreeks via chat, mail. Of met door de zorgverlener ontwikkelde apps.

Eén ingang tot apps en portalen

In Nederland zijn er al zo'n 1.500 zorgportalen en ruim 18.000 zorgapps. De speciale Quli appstore brengt een deel van deze portalen en apps bij elkaar. Wie meer wil weten over zorg of preventie, hoeft nu nog maar één keer in te loggen. En verdwaalt niet meer in het grote aanbod. De kwaliteit van de apps is bovendien gegarandeerd.

Veilig en betrouwbaar

Quli is een Nederlands product van bekende zorginstellingen. Het voldoet aan de Nederlandse wet- en regelgeving. Quli is veilig en de apps zijn van goede kwaliteit. Artsen keuren ze.

Voordelen van Quli voor zorgverleners
  • Makkelijk contact met een grote groep cliënten of patiënten.
  • Direct adviseren, alle medische gegevens zijn aanwezig.
  • Ervaringen met andere zorgverleners uitwisselen.

Zelf zien wat Quli kan betekenen?

"Download de Quli folder via deze link en neem contact op met het Quli-team. Wij komen graag langs om een toelichting en een demonstratie te geven."