Quli voor jou

Quli: je zorg in eigen hand

Quli is een handige manier om goed voor jezelf te zorgen. Quli geeft hulp of goede raad om bewust met gezondheid om te gaan. Er is informatie te vinden over aandoeningen en hoe je hier mee om kunt gaan. Handige instructiefilmpjes bieden zelfhulp. In de Quli appstore zijn apps te krijgen die afgestemd zijn op allerlei zorgvragen. Quli is er voor iedereen, van jong tot oud, het enige dat nodig is, is een internetverbinding.

Quli: samen voor je gezondheid

Via chat of mail kun je contact leggen met anderen die je kunnen helpen. Zoals familie, vrienden, lotgenoten en zorgprofessionals.

Quli: je digitale ontmoetingsplek

Praten met familie, vrienden, verzorgers of lotgenoten kan op Quli veilig en discreet. Via chat, mail of videobellen. Een persoonlijk dagboek bijhouden kan ook. Op Quli is het heel eenvoudig om met anderen in je sociale netwerk te delen hoe jij je voelt of wat je beleeft.

Quli: je steun in de rug

Ook voor ondersteuning of een advies is Quli heel handig. Quli helpt om je dagelijkse leven zelfstandig in te richten. Met praktische hulpmiddelen zoals een agenda, een marktplaats en een forum. Zorgcoaches helpen je je dag in te delen. In je persoonlijk gezondheidsdossier kun je zelf al je medische gegevens bewaren."Nieuwsgierig? Meld je hier aan"