Beveiliging van Quli uitgebreid

Algemeen

Je mag van Quli verwachten dat anderen niet bij je informatie kunnen zonder jouw toestemming. Daarom heeft Quli op de website een SSL certificaat dat voldoet aan de strenge Extended Validation regels. Als bezoeker van de website weet je dan dat je veilig je persoonsgegevens kunt invullen. Bovendien heb je een identiteitsgarantie. Dat wil zeggen dat je direct ziet wie de eigenaar van de website is. Dat herken je aan de bedrijfsnaam in het groene balkje, de ‘s’ achter ‘http’ én het slotje bij het webadres. Alle pagina’s van Quli zijn op deze manier ‘versleuteld’.

Zo’n certificaat krijg je niet zomaar. Er wordt namelijk streng gecontroleerd op o.a. domeinhoudergegevens, KvK-inschrijving, contracten, controle eerdere certificaten. Wij voldoen aan al deze eisen. Quli geeft om veiligheid. Let daarom altijd op dat wanneer je de website www.quli.nl bezoekt, je het groene balkje met het slotje altijd ziet. Hierdoor houd je de controle en houden we Quli veilig.

Quli en PAZIO bundelen hun krachten

Algemeen

Koppelen van platformen vergroot functionaliteiten zorgverlener én patiënt
Utrecht, 4 juni 2015 – Zorgplatformen Quli en PAZIO bundelen hun krachten door op korte termijn hun platformen aan elkaar te koppelen. Het bundelen van de krachten zorgt ervoor dat zorgconsumenten alle noodzakelijke online diensten op een eenvoudige manier kan raadplegen. Door zorgverleners en zorgconsumenten gebundelde functionaliteiten aan te bieden worden de mogelijkheden tot zelfredzaamheid en zelfregie aanzienlijk vergroot.

Samenwerking vergroot zelfredzaamheid
Quli en PAZIO bundelen hun krachten waardoor de zorgconsument toegang krijgt tot een grote verscheidenheid aan online zorgdiensten. Door deze strategische samenwerking ontstaat er een verbinding tussen de psychosomatische en somatische zorg, van preventie tot behandeling. Dit leidt tot een effectief en efficiënt sluitend aanbod voor de gehele keten en een overzichtelijke omgeving voor de zorgconsument en het netwerk rondom die zorgconsument. Hierdoor ontstaat ook een aanbod van online diensten voor het sociale domein. Door deze integratie wordt het stimuleren van eigen regie en zelfredzaamheid van de burger beter mogelijk gemaakt.

Gedeelde visie
Dirk Jan van der Pol, productmanager bij Quli: ‘Quli en PAZIO delen dezelfde zorgvisie, namelijk het stimuleren van de eigen regie en zelfredzaamheid van de burger. Wij zijn er van overtuigd dat door het delen van kennis en inzichten we nog beter in kunnen spelen op de hedendaagse zorgvraag in de versnipperde e-healthmarkt.’

Over PAZIO
PAZIO (ontwikkeld door het UMC Utrecht) biedt een e-healthplatform dat meerdere online zorg- en welzijnsdiensten en portalen bundelt. PAZIO werkt samen met instellingen vanuit de zorg, onderwijs en het sociale domein. PAZIO brengt bestaande e-health diensten samen in één digitaal platform. Zorgconsumenten krijgen hiermee gemakkelijk toegang tot al hun online zorg- en welzijnsdiensten, terwijl professionals gewoon blijven werken in het eigen systeem.

Over Quli
Zorginstellingen het Dr. Leo Kannerhuis, Amarant Groep, Pluryn, Dichterbij en ARQ zijn de eigenaren van coöperatie Quli. Zij worden hierin ondersteund door ICT-bedrijf Ordina. Quli is het eerste e-healthplatform die de burger centraal stelt. De zorginstellingen brengen hun visie op zorg in. Zij zien in ICT een belangrijke aanjager van innovatie, ook in de zorg. Ordina|Clockwork brengt brede kennis van de mogelijkheden van informatietechnologie in en meer specifieke kennis over e-health.