Quli voor verzorgers

Waarom Quli?

Je bent betrokken bij de zorg voor iemand in je directe omgeving. Als ouder/verzorger, vrijwilliger of begeleider. Met Quli kun je op afstand de vinger aan de pols houden. En tegelijkertijd heel dichtbij zijn. Je kunt meekijken, advies geven of ondersteuning bieden. Op het moment dat het nodig is. Handig en snel. Zo helpt Quli je kind, vriend, cliënt of buurtgenoot zo zelfstandig mogelijk in het leven te staan.

Dit doet Quli

Je kind, vriend, cliënt of buurtgenoot kan op zijn persoonlijke Quli-pagina heel eenvoudig contact maken met bijvoorbeeld lotgenoten. Via moodbox, chat of beveiligde mail. Of hulp of advies vragen aan verzorgers of behandelaars. Praktische oplossingen helpen structuur en regelmaat aan te brengen in het dagelijkse leven. De Quli appstore biedt handige apps voor specifieke aandoeningen of zorgvragen.

Samen op Quli

Als iemand niet in staat is zelf een account aan te maken, kun je dat als verzorger doen. Je maakt dan eerst een eigen account aan. En daarna een account voor degene die je verzorgt. De verzorger blijft eigenaar van beide accounts. Als verzorger kun je een arts of andere zorgverleners uitnodigen om mee te kijken.


Zo werkt het

Meld je aan bij Quli. Een login en wachtwoord die je zelf kiest geven toegang tot de beveiligde Quli-pagina. Vink de optie ?ik gebruik Quli voor iemand anders' aan. De persoonlijke pagina kun je (samen met je cliënt) inrichten en op maat maken met de apps uit de Quli-appstore. Er komen steeds meer apps beschikbaar voor mensen met verschillende zorgvragen.

"Nieuwsgierig? Meld je hier aan"