Voor wie is Quli?

Quli is voor iedereen!

De meeste mensen weten zelf heel goed welke zorg bij hen past. Daarom is Quli er voor iedereen die zo gezond en prettig mogelijk wil leven. Van jong tot oud. Een steun in de rug.

De mens centraal

Quli is het eerste online zorgportaal dat de mens (en niet de zorginstelling of zorgverzekeraar) centraal stelt. Quli helpt om mee te blijven doen, baas over eigen gezondheid te zijn en vooral ook gezond te blijven. Kwaliteit van leven, het sociale netwerk en hulp bij zorgvragen, daar draait het om. Vandaar de naam Quli: de afkorting van Quality of Life. Quli helpt ook de kwaliteit van de zorg te vergroten en op termijn de zorgkosten te verlagen.

Quli is eHealth anno nu

Quli is een persoonlijk, digitaal zorgplatform. Met advies en tips over gezond leven. Of informatie over een behandeling. Speciale (voorlichtende) games, elektronische coaches en handige apps die ontspannen en zelfstandig leven bevorderen. Quli helpt om voor jezelf te zorgen.

Quli biedt steun, 24/7

Praktische steun is met Quli altijd direct aanwezig. Op je pc, smartphone of tablet. Waar en wanneer je maar wilt, 24/7. Als dat nodig is, kun je chatten met een behandelaar of hulp inroepen. Persoonlijk medische gegevens zijn altijd bij de hand. Voor zorgverleners maakt Quli de interactie met gebruikers binnen en buiten de zorginstelling eenvoudiger.

Veilig en sociaal

Quli is ook de plek voor contact met familie, vrienden of zorgverleners. Veilig en privé in een afgeschermde omgeving. Dat kan via mail, videobellen en chat.

"Nieuwsgierig? Meld je hier aan"